Exposició de pessebres NADAL 2022.

 

                                                                  

         EXPOSICIÓ AL COMPLEXE COMERCIAL GRAN JONQUERA

Una vegada més el complexe comercial Gran Jonquera ens ha convidat a exposar una mostra de 12 pessebres a les seves dependències durant totes les festes de Nadal i Reis d’ any 2022-2023 . És per nosaltres un motiu de satisfacció poder exposar en un indret tan emblemàtic, on els nostres pessebres podran ser visitats tan per la nostra població com la del país veí. Hem de donar les gràcies i el nostre agraïment a la gerència del centre per les facilitats donades envers la nostra associació.

 

GRAN JONQUERA 2022-2023 (fotos Josep LLach)

—————————————————————————————————————————————–

——————————————————————-

————————-

 

Mostra de Pessebres 2022 a OLOT

Aquest any 2022 la nostra Associació ha estat convidada a la Mostra de Pessebres d’Olot on es poden admirar 26 obres dels nostres pessebristes que juntament amb les d’ Olot composen la Mostra. Aquesta Exposició es podrà visitar durant totes les festes de Nadal fins passat els Reis

 

 

 

 

———————————————————————————————————————————————————

 

 

 

 

                            74è Concurs de Pessebres 2022 (Girona )  

IMG-20230109-WA0029Aquest any a Girona han estat guardonades amb el Primer Premi ( Àngel d'Or) obtingut per la nostra companya Paquita Peraferrer i Negre i un accèssit per l' Imma Riera i Prat , juntament amb el també company Víctor Feliu i Daranas que ha aconseguit l'Àngel de Plata en la mateixa categoria.

Una vegada més els Pessebristes de Banyoles deixen petjada a Girona on al llarg dels anys han anat participant i deixant mostra de la vàlua de la nostra Associació.
Des de la nostra Associacó animem a tots els pessebristes a continuar amb les nostres obres a a divulgació de a tradició del pessebre arreu de les nostres contrades.

IMG-20230109-WA0030