Exposició al Centre Comercial Gran Jonquera - Nadal 2023

Aquest any, una vegada més l’ Associació s’ha desplaçat al Centre Comercial Gran Jonquera amb la finalitat de poder exposar 12 diorames de la nostra Associació. El lloc ideal per poder visitar durant les festes nadalenques, comprar alguns regals.   L’avantatge  de poder difondre les nostres obres  a les poblacions de la Catalunya Nord  properes a la població de la Jonquera  ens dóna amplitud i difusió.

Sempre hem estat molt  ben rebuts i l’ exposició sempre té una gran acceptació.  Molts visitants que en un principi desconeixen aquesta tradició tan nostre poden gaudir de les nostres obres.

                              Exposició a la Fira de l’ Avet  Espinelves 2023-24

Aquest mes de novembre  uns quants companys de l’Associació s’ han desplaçat a la localitat d’ Espinelves  per col.laborar amb la Fira de l’Avet. Aportaran  14 pessebres que seran exposats durant tota la Fira  que tindrà lloc  durant des de principis de desembre  fins  acabar el pont de la Puríssima.

D’ aquesta manera els nostres pessebres sortiran una vegada més lluny de les nostres contrades  per tal de difondre el nostre art nadalenc

Exposició de pessebres NADAL 2022.

 

                                EXPOSICIÓ

 AL COMPLEXE COMERCIAL GRAN JONQUERA

Una vegada més el complexe comercial Gran Jonquera ens ha convidat a exposar una mostra de 12 pessebres a les seves dependències durant totes les festes de Nadal i Reis d’ any 2022-2023 . És per nosaltres un motiu de satisfacció poder exposar en un indret tan emblemàtic, on els nostres pessebres podran ser visitats tan per la nostra població com la del país veí. Hem de donar les gràcies i el nostre agraïment a la gerència del centre per les facilitats donades envers la nostra associació.

 

GRAN JONQUERA 2022-2023 (fotos Josep LLach)

—————————————————————————————————————————————–

——————————————————————-

————————-

 

Mostra de Pessebres 2022 a OLOT

Aquest any 2022 la nostra Associació ha estat convidada a la Mostra de Pessebres d’Olot on es poden admirar 26 obres dels nostres pessebristes que juntament amb les d’ Olot composen la Mostra. Aquesta Exposició es podrà visitar durant totes les festes de Nadal fins passat els Reis

 

 

 

 

———————————————————————————————————————————————————

 

 

 

 

                            74è Concurs de Pessebres 2022 (Girona )  

IMG-20230109-WA0029Aquest any a Girona han estat guardonades amb el Primer Premi ( Àngel d'Or) obtingut per la nostra companya Paquita Peraferrer i Negre i un accèssit per l' Imma Riera i Prat , juntament amb el també company Víctor Feliu i Daranas que ha aconseguit l'Àngel de Plata en la mateixa categoria.

Una vegada més els Pessebristes de Banyoles deixen petjada a Girona on al llarg dels anys han anat participant i deixant mostra de la vàlua de la nostra Associació.
Des de la nostra Associacó animem a tots els pessebristes a continuar amb les nostres obres a a divulgació de a tradició del pessebre arreu de les nostres contrades.

IMG-20230109-WA0030