CONCURS DE PESSEBRES A LES LLARS

ESCOLARS: Participaran en aquesta categoria escoles o instituts.
ENTITATS: Formen part d’aquesta categoria els pessebres realitzats per entitats, institucions o empreses.
FAMILIAR: En aquesta categoria es conceptuaran tots aquells pessebres construïts per a famílies o persones de més de 12 anys.
INFANTIL: En aquesta categoria es conceptuaran tots aquells pessebres creats exclusivament per nens i nenes fins a 12 anys. (fins a 12 anys) Caldrà fer una petita gravació amb el mòbil d’uns 15 segons aproximadament on es pugui observar un plànol general i tots els detalls del pessebre.
S’ha d’enviar al núm. 616 392 037 per whatsapp indicant nom, cognoms, edat, correu electrònic i categoria

DIORAMES

DIORAMES

Dins de la categoria de Diorames s’ hauran de presentar els pessebres amb les mides establertes i no podran passar del 100X100X100 cn .

Sempre els pessebres es presentaran tapats i amb totes les mesures de segurat previstes, ja siguin elèctriques com les tinguin relació amb el transport, pintura i il.luminació.

L’ autor es fara càrrec de la seva obra i estarà obligat a judar en el muntatge , desmuntatge , transport, guardies, etc.. tal com s’ expresa en la normativa més extensa de l’associació.

Els autors i concursants d’ aquest apartat hauran de fer efectiva la quota anual de soci per tal d’ ajudar a fer viable l’exposició anual de pessebres.

Els autors hauran de fer les guàrdies necessaries i previstes per a cada concurs

Els participants de L’Escola de Pessebres també estaran sotmesos a aquestes normes.